Iceland
StartsidaOm migKontakt

Svava Sigursveinsdottir

Aukt. Gestaltterapeut

Om mig

Jag brinner för att hjälpa mina klienter att kunna förverkliga sina drömmar och få det mesta ut av livet. Född och uppväxt på Island flyttade till Sverige 1988. Jag har arbetat med vård och behandling i olika former över 30 år. Mitt intresse för personlig utveckling väcktes redan på 80-talet. Då deltog jag i flera processinriktade kurser i humanistisk psykoterapi både på Island och i England. Främst genom Spectrum Therapy i London. Mina egna erfarenheter och upplevelsen av att hitta vägar till större frihet och tillfredsställelse i livet ledde till att jag utbildade mig till terapeut. Först i grundutbildning på gestaltakademin i Stockholm 1992-1993 sedan fyra år på Terapeutlinjen.

Sedan början på 90 talet har jag varit verksam som terapeut. Erbjudit terapi, stödsamtal, grupper, handledning och utbildningar. Ofta kommer människor till mig för att de har hamnat i en situation på jobbet eller i en relation med andra människor som de upplever som väldigt problematisk, och ser inte hur de ska komma vidare.

Mötet mellan dig och mig, kontakten mellan oss i samtalet är det centrala och en förutsättning för ett bra samarbete. I mitt arbetssätt strävar jag efter att vara närvarande och personlig. Jag tycker att det är ett privilegium att få vara med dig i din process. Hjälpa till att hitta vägar framåt, att du ska kunna se och acceptera dig själv och att stärka din unika personlighet. Min uppgift är att stödja den processen.

Jag jobbar med Personlig handledning, terapisamtal och livs-coaching. Man kan komma till min mottagning i Falun eller genomföra samtalen via Skype.

 

 

 

"Jag har gått hos Svava periodvis i nästan 20 års tid. Hon har hjälpt mig att växa och ta mig igenom svåra stunder och beslut".

Ann Charlotte Stuffe

 

 

"Gått i KBT hos Svava en längre period då jag var utmattad, Svava har ett lugn och ger tillit och förtroende, kände mig alltid upplyft och stärkt när jag träffat henne. Hon fick mig att få nya krafter"

Kramar Annabella

 

 

Länk till min sida på Sveriges auktoriserade Gestaltterapeuter.
Länk till min sida på LinkedIn